Playtoday

Kinderfeestjes

LEGO® kinderfeestjes bij u thuis.

Wilt u thuis een kinderfeest organiseren? Wij kunnen u helpen met een LEGO® Box en leuke LEGO goodiebags voor de kinderen.

In een LEGO® Box zit voldoende LEGO® voor 10 personen. In een LEGO® Box zit een ruime variatie aan LEGO®stenen (10 grondplaten in verschillende kleuren, basisstenen, dakpannen, ramen, deuren, wielen, bomen, bloemen en voldoende bijzondere onderdelen).
Met de inhoud kun je verschillende huizen, voertuigen, dieren of andere fantasierijke bouwwerken maken.

Deze verhuurbox is op te halen en terug te brengen in onze winkel en wordt niet verzonden.

De kosten voor de LEGO® Box bedraagt € 25,- voor 3 dagen. Hierbij inbegrepen zijn max. 10 LEGO tasjes met een LEGO goodie, bv poster, stickers of een boekje (afhankelijk van onze voorraad).

LEGO® kinderfeestjes in onze winkel.

Op dit moment zijn we even gestopt met kinderfeestjes. Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een LEGO Escaperoom voor kinderfeestjes!

LEGO® Escaperoom vanaf september 2021

In ons nieuwe buurpand ontwikkelen wij een echte LEGO Escaperoom voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Onze planning was deze in september te openen, maar door de corona-periode is de ontwikkeling enkele maanden vertraagd. We plannen de opening nu in september 2021. Bel of mail ons even als je met de aparte escaperoom nieuwsbrief op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen omtrent onze Escaperoom!

LEGO® evenementen op locatie

Playtoday museumbouwwedstrijd in Museum GoudaWilt u een leuk LEGO® evenement op locatie? Dat kunnen wij faciliteren! Wij organiseren LEGO® evenementen met begeleiding voor 20 tot 200 kinderen. Wij hebben de laatste jaren evenementen gefaciliteerd bij bedrijven, buurtvereningen, kerken, musea etc.

Vanwege de corona maatregelen zijn er op dit moment helaas nog geen nieuwe boekingen mogelijk.

Hoe werkt het?

Stuur een bericht via het contactformulier en geef aan:

  • Welke dag of periode het betreft.
  • Hoeveel kinderen op het evenement worden verwacht.
  • Locatie van het evenement.

Met deze gegevens kunnen wij voor u een passende offerte maken.