Playtoday

Kinderfeestjes

LEGO® kinderfeestjes bij u thuis.

Wilt u thuis een kinderfeest organiseren? Wij kunnen u helpen met een LEGO® Box en leuke LEGO goodiebags voor de kinderen.

In een LEGO® Box zit voldoende LEGO® voor 10 personen. In een LEGO® Box zit een ruime variatie aan LEGO®stenen (10 grondplaten in verschillende kleuren, basisstenen, dakpannen, ramen, deuren, wielen, bomen, bloemen en voldoende bijzondere onderdelen).
Met de inhoud kun je verschillende huizen, voertuigen, dieren of andere fantasierijke bouwwerken maken.

Deze verhuurbox is op te halen en terug te brengen in onze winkel en wordt niet verzonden.

De kosten voor de LEGO® Box bedraagt € 25,- voor 3 dagen. Hierbij inbegrepen zijn max. 10 LEGO tasjes met een LEGO goodie, bv poster, stickers of een boekje (afhankelijk van onze voorraad). Verder krijgt u een speciaal boekje met spelletjes die u tijdens het feestje kunt doen.

LEGO® kinderfeestjes in onze winkel.

Tot en met december 2022 vieren wij in onze winkel geen feestjes. Begin 2023 gaan wij bekijken of we opnieuw kinderfeestjes in onze winkel gaan organiseren.

LEGO® Escaperoom voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Door de impact van het corona tijdperk wordt 2022 voor ons een jaar om te herstellen. De geplande escaperoom stellen wij dan ook voor onbepaalde tijd uit. Begin 2023 gaan wij heroverwegen of we de ontwikkeling weer oppakken. Bel of mail ons even als je met de aparte escaperoom nieuwsbrief op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen omtrent de LEGO® Escaperoom.

LEGO® evenementen op locatie

Playtoday museumbouwwedstrijd in Museum GoudaIn het verleden hebben wij tientallen evenementen georganiseerd bij scholen, buurtverenigingen, bedrijven, kerken etc.

Om te herstellen van het corona tijdperk organiseren wij echter t/m december 2022 geen evenementen op locatie.

We kunnen eventueel wel bouwmaterialen faciliteren. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.