Playtoday

Algemene voorwaarden

Algemeen
Playtoday is gevestigd op de Lange Tiendeweg 31 in Gouda. Playtoday is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 55864414

Toepasselijkheid
Wanneer u een bestelling plaatst bij Playtoday (www.playtoday.nl) geeft u te kennen dat u met de verkoopvoorwaarden akkoord gaat.

Kwaliteit
Alle producten bij Playtoday zijn nieuw. LEGO sets zijn verpakt in de orginele LEGO verpakking. Losse onderdelen zijn gesorteerd uit nieuwe LEGO sets of nieuw uit LEGO service packs (polybags).

Garantie
Wanneer een product onvolledig is, kunt u aanspraak maken op de fabrieksgarantie. Het LEGO klantenservicenummer is 00800 5346555
Er kan uitsluitend aanspraak worden gedaan op fabrieksgarantie indien dit bij het product staat vermeld.

Verzending
De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de door u aangegeven bestelwijze. Bij Playtoday kunt u kiezen tussen levering binnen 1 werkdag of levering binnen 2-3 werkdagen. Bij levering binnen 1 werkdag, betaalt u € 4,95. Bij levering binnen 2-3 werkdagen betaalt u € 3,95. De levertijd geldt vanaf de datum wanneer uw betaling binnen is.

Overschrijding van levertijden geeft u geen recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

Retourneren
U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren, indien u niet tevreden bent. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, met uitzondering wanneer het verkeerde product is geleverd. In dit laatste geval zullen wij de gemaakte verzendkosten vergoeden.
Retourneren is uitsluitend mogelijk indien de producten compleet zijn, vrij van gebruikssporen en in ongeopende verpakking.

Bezorging
De bezorging van LEGO producten geschiedt via POST NL & BZZ.

Afhalen
Zodra u bij het afrekenen heeft gekozen voor ‘afhalen in de winkel’, kunt u de volgende dag uw bestelling ophalen. Afhalen kan op de volgende openingstijden:

 • Maandag: 13:00 – 17:30
 • Dinsdag: 9:30 – 17:30
 • Woensdag: 9:30 – 17:30
 • Donderdag: 9:30 – 17:30 en 18:30 – 21:00
 • Vrijdag: 9:30 – 17:30
 • Zaterdag: 9:30 – 17:30
 • 1e zondag van de maand: 13:00 – 17:00

Prijzen

 1. Alle prijzen (behalve de prijzen van de speeltafels/speelwanden) zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Indien de koper zich niet in het land van de verzending bevindt, is de koper aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten.
 2. Alle aanbiedingen van Playtoday zijn vrijblijvend en Playtoday behoudt zich het nadrukkelijke recht voor prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
 3. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.
 4. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden
 5. Playtoday kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Overige bepalingen
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.